Гаряча лінія (ПН-ПТ 09:00-18:00) 0800 302 055 Viber +38 067-434-57-32
30.09.2016
«ЕКО маркет» підтримає столичний «Пробіг до Всесвітнього дня серця»
У неділю, 2 жовтня, на столичному Трухановому острові за підтримки мережі «ЕКО маркет» пройде забіг, приурочений до Всесвітнього дня серця. Захід покликаний не тільки привернути увагу громадськості до проблеми серцевих захворювань, а й задати стандарт активного способу життя як основного способу їх профілактики.
Акція розпочнеться о 8 годині ранку з відкриття «Городка Пробігу». Безпосередньо спортивна частина стартує о 8.30 годині ранку з загальної розминки. Для спортсменів і їх груп підтримки будуть організовані корисний сніданок, робота дитячих майданчиків, конкурси та вікторини. Також в програмі – виступ зірок українського шоу-бізнесу.
«ЕКО маркет» забезпечить присутніх фруктами, які є основою здорового харчування. Про іншу корисну продукцію, якою славиться асортимент мережі, будуть нагадувати фірмові прапори «ЕКО маркет» на старті і на фініші дистанції.
«Участь в таких проектах повністю відображає філософію нашої компанії. Ми виступаємо за здоровий спосіб життя українців, одним з ключових елементів якого є правильне харчування і вживання якісних продуктів », - підкреслив Віктор Повніца, президент мережі«ЕКО маркет».
Пробіг до Всесвітнього дня серця організований Першої Української Школою Природного Бега під патронатом Федерації легкої атлетики міста Києва. Акцію підтримали Всесвітня організація охорони здоров'я (ВООЗ), ЮНЕСКО та інші організації.
Другие новости
X
X