Гаряча лінія (ПН-ПТ 09:00-18:00) 0800 302 055 Viber +38 067-434-57-32
28.11.2016
«ЕКО МАРКЕТ» І MASTERCARD РОЗПОЧАЛИ РЕАЛІЗАЦІЮ ЕЛЕКТРОННИХ СЕРТИФІКАТІВ

Із жовтня 2016 року Торговельна мережа «ЕКО маркет» приєдналась до програми  Masterсard® Rewards в частині реалізації власних електронних сертифікатів. Завдяки програмі винагород Masterсard® Rewards держателі карток Masterсard,емітованих банками-учасниками програми, можуть зареєструвати свою картку на сайті програми http://rewards.mastercard.ua і отримати бонуси, оплачуючи будь-які товари та послуги платіжною карткою.

При накопиченні певної кількості бонусів, їх можна обміняти на будь-який сертифікат від партнерів відповідного номіналу, яким потім можна розрахуватись у мережі власника сертифікату. Цінність для держателя картки полягає в можливості отримувати вигоду за зручні розрахунки карткою.  

«ЕКО маркет» в даному проекті приваблює той факт, що покупці, які розраховуються картами Masterсard в нашій мережі магазинів, мають можливість конвертувати свої покупки з використанням карти в наступні покупки, за які вже розрахуються безкоштовним сертифікатом», – коментує Віталій Бачинський, керівник фінансових іпартнерських проектів мережі «ЕКО маркет».

За неповний перший місяць роботи вдалось реалізувати більше тисячі сертифікатів на суми 50 грн., 100 грн. і 200 грн. «Для нас це хороший результат, – додає Віталій Бачинський. – Скоріш за все, таке активне розповсюдження сертифікатів відбулось завдяки зручності у їхньому отриманні. Держателю картки Masterсard, обравши сертифікат від «ЕКО маркет», не потрібно чекати прибуття сертифікату у вигляді класичної пластикової карти. Сертифікат від «ЕКО» вінотримує в електронному вигляді на e-mail, роздруковує і пред’являє касиру. І зручно, і вигідно»

Другие новости
X
X