Гаряча лінія (ПН-ПТ 09:00-18:00) 0800 302 055 Viber +38 067-434-57-32
15.01.2015
«ЕКО маркет» оновив слоган і випустив новий відео ролик
У Мережі продуктових супермаркетів «ЕКО маркет» – новий фірмовий слоган: «ЕКО маркет: якісне купуйте завжди»! Слоган відображає постійну турботу Мережі про надання якісних і свіжих продуктів харчування українським споживачам.

«Ми постійно працюємо над тим, щоб у магазинах «ЕКО маркет» був представлений широкий асортимент якісних товарів за доступними цінами. Новий слоган акцентує увагу саме на аспекті якості, який є одним з наших найважливіших пріоритетів», – зазначив Олександр Ференець, генеральний директор компанії «ЕКО».

Новий слоган вже звучить в новому іміджевому відео «ЕКО маркет» – центральною темою відео також є якість і свіжість продукції. Ролик можна подивитися тут: https://www.youtube.com/watch?v=LL-NYG2Ua_4

Показово, що відео знято в магазині на проспекті Маяковського, 17 (Київ), який нещодавно відкрився в оновленому форматі, що має на увазі не тільки нове оформлення, але і комфортну організацію внутрішнього торгового простору. Також у магазині значно розширено асортимент фреш-продукції: свіжа риба, м'ясо, овочі та фрукти, кулінарія та різноманітна випічка. В цілому, в магазині приділили особливу увагу якісному сервісу і комфорту для покупців.

Створюючи дизайн інтер'єру, розробники орієнтувалися на європейські тенденції в рітейлі, але при цьому привнесли в нього самобутні елементи.

Загальний стиль магазину – веселий, невимушений, душевний – перегукується зі стилем відео.
Другие новости
X
X