Гаряча лінія (ПН-ПТ 09:00-18:00) 0800 302 055 Viber +38 067-434-57-32
09.02.2023
ЕКО маркет розширює присутність на сході України

Попри збройну агресію росії проти України й активні бойові дії на сході та півдні, торгова мережа ЕКО маркет була і залишається однією з небагатьох, хто прийняв принципове рішення продовжувати працювати на прифронтових територіях.

Не зважаючи на зруйновану логістику, збитки та майнові втрати, компанія відчуває зобов’язання забезпечувати українців, які знаходяться близько до “лінії вогню”, продуктами харчування та товарами першої необхідності, щоб запобігти гуманітарній катастрофі.

 Мережа не лише власними силами налагодила регулярну доставку життєво необхідних товарів у прифронтові населені пункти, але й відкриває для людей нові торгові майданчики. Так, днями у Мирнограді Донецької області відновив свою роботу популярний серед покупців магазин по вулиці Соборній, 2.

«Ми докладаємо усіх зусиль, щоб люди, незалежно від життєвих обставин, в яких вони опинились, мали змогу придбати для себе все необхідне за доступними цінами. Мирноград – не виняток. Донедавна у місті працював лише один ЕКО маркет. Тепер же, з відкриттям магазину на Соборній, наші покупці отримають вдвічі більше можливостей забезпечити свої щоденні потреби у якісних продуктах і товарах широкого вжитку», – зазначив заступник генерального директора з управління торговельною мережею ЕКО маркет Денис Погорєлов.


Другие новости
X
X