Гаряча лінія (ПН-ПТ 09:00-18:00) 0800 302 055 Viber +38 067-434-57-32
08.06.2023
Благодійна акція НЕЗДОЛАННІ! НЕПЕРЕМОЖНІ!

НЕЗДОЛАННІ! НЕПЕРЕМОЖНІ!

Мережа ЕКО МАРКЕТ об'єднує сили на допомогу постраждалим в Херсонській області та оголошує збір коштів на гуманітарну допомогу

Вночі, 6 червня росія знищила Каховську ГЕС створивши тим самим екологічну катастрофу. Постраждали люди, їх домівки, домашні улюбленці та все що будувалось роками.

Мережа ЕКО МАРКЕТ не змогла лишитись осторонь трагедії, яка стосується кожного українця та оголосила благодійний збір коштів на гуманітарну допомогу для постраждалих.

«Ця невиправна трагедія стала випробуванням для кожного українця. В день катастрофи, на спільній зустрічі з командою ми довго не могли почати роботу. Кожен говорив лише про Нову Каховку. Тоді ми відклали нагальні справи й почали брейн штормити як і чим ми можемо допомогти, бо залишитися осторонь не можна. За лічені години ми змогли організувати збір коштів та впровадити його в нашу систему. Всі донати, які ми зберемо будуть передані на допомогу постраждалим сім'ям для закупівлі всього необхідного», - коментує президент торговельної мережі ЕКО МАРКЕТ Інна Мірошниченко, - «ми пам’ятаємо як важко було відновлювати роботу у деокупованому Херсоні. Та спільними зусиллями ми змогли це зробити. Щиро вірю, що і зараз ми впораємось згуртувавшись.

 Кожен покупець нашої мережі може долучитись та допомогти постраждалим. У будь-якому ЕКО МАРКЕТ ви можете задонатити на касі суму кратну 5грн. Наразі важлива кожна гривня, а всі зібрані кошти підуть на підтримку та допомогу постраждалим від екологічної катастрофи на Херсонщині».

Ця трагедія вдарила по багатьох мешканцях Херсонської області, які втратили свої будинки, майно та навіть рідних людей. У цей важкий момент, ЕКО МАРКЕТ закликає всіх гостей, партнерів та друзів приєднатися до нашої благодійної акції та допомогти нам зібрати необхідні кошти для надання допомоги тим, хто потребує.


Другие новости
X
X