Гаряча лінія (ПН-ПТ 09:00-18:00) 0800 302 055 Viber +38 067-434-57-32
30.06.2023
1 000 000 гривень для постраждалих на Херсонщині!


Мережа ЕКО МАРКЕТ передала 1 000 000 гривень Благодійному Фонду “Твоя Опора” для постраждалих на Херсонщині.

ЕКО МАРКЕТ став першим ритейлером, який оголосив про запуск благодійної ініціативи, спрямованої на допомогу постраждалим від підриву Каховської ГЕС.

В рамках благодійної ініціативи кожен гість міг додати 5 гривень до свого чека на касах ЕКО МАРКЕТ, а також приєднатися до збору, зробивши донат на сайті Твоя опора.

«Бізнес має нести відповідальність за добробут суспільства, особливо у складні часи. Компанії мають ресурси та можливості зробити значний внесок у надання допомогиу таких ситуаціях. Ми з гордістю продовжимо нашу волонтерську та благодійну участь у житті нашої країни. Пам'ятайте, що разом ми сильні та здатні на все!”,повідомила Інна Мірошниченко, президент торговельної мережі ЕКО МАРКЕТ.

Завдяки небайдужості гостей та зусиллям команди ЕКО МАРКЕТ, було зібрано понад 1 млн гривень. Зібрані кошти будуть спрямовані на підтримку тих, хто постраждав від підриву Каховської ГЕС, а саме на закупівлю гуманітарної допомоги та питної води для людей, які втратили своє житло та майно.

«Наша відповідальність не закінчується після завершення цього благодійного збору. Ми плануємо активну взаємодію з благодійними фондами та іншими партнерами, адже тільки спільними зусиллями ми зможемо наблизити нашу перемогу.»,додає Інна Мірошниченко.

Запити для допомоги постраждалим на Херсонщині постійно змінюються. У перші дні ми передавали засоби гігієни, ковдри, постільну білизну, павербанки, корм для тварин. На жаль, підрив ГЕС матиме довготривалі наслідки для українців. Тож кожна гривня, кожна ініціатива з бізнесом як-от з ЕКО МАРКЕТ дуже важлива”,– коментує Валерія Татарчук, засновниця та голова Фонду "Твоя опора".

Довідка: ЕКО МАРКЕТ – національна мережа магазинів, яка на сьогодні представлена 124 магазинами в 57 населених пунктах України. ЕКО МАРКЕТ – одна з небагатьох торговельних мереж, що продовжує працювати у прифронтових містах, при цьому постачаючи товар у магазини власними силами.

Другие новости
X
X