Гаряча лінія (ПН-ПТ 09:00-18:00) 0800 302 055 Viber +38 067-434-57-32
01.12.2023
«2000 подарунків до Нового року» від БФ
Подаруйте новорічне диво дітям, які позбавлені батьківської опіки.

Вже у восьме БФ "Твоя Опора" разом з компанією «Нова пошта» розпочали щорічну благодійну акцію «2000 подарунків до Нового року», де кожен може купити подарунок для вихованців спеціалізованих будинків дитини, дитячих будинків-інтернатів, центрів соціально-психологічної реабілітації та інших закладів, де перебувають дітки, які опинилися в скрутних життєвих обставинах або були позбавлені батьківської опіки, а також для тяжкохворих дітей, які отримують допомогу від фонду «Твоя опора» в рамках програми «Адресна допомога».

Конструктор, шапочка та рукавички, годинник, футбольний м’яч, резинки та заколки для волосся, дезодорант і косметика… Їх бажання – це дуже прості речі, які для нас можуть здатися банальними, а для них – це здійсненням мрії. І для втілення їх мрії дуже потрібна ваша підтримка!

Як долучитись?
  • З 1 по 20 грудня кожен небайдужий може стати таємним чарівником для конкретної дитини.
  • Перейдіть за посиланням «2000 подарунків до Нового року» на сайті БФ "Твоя Опора" , оберіть дитину, чию мрію ви прагнете здійснити 
  • Оплатіть подарунок
  • Традиційно, всі подарунки доставить за свій рахунок в будь-яку точку країни давній партнер акції — Нова Пошта 
«Зараз, коли наша країна потерпає від війни, діти без батьківської опіки потребують особливої уваги та тепла. Так, на жаль, забезпечити кожну покинуту дитину люблячою сім’єю ми не можемо. Проте в наших силах подарувати їм радість і віру в дива», — запевняє Валерія Татарчук, засновниця та генеральна директорка БФ «Твоя опора».

Долучайтеся до доброї справи – дитячі мрії повинні здійснюватися!
Другие новости
X
X