Гаряча лінія (ПН-ПТ 09:00-18:00) 0800 302 055 Viber +38 067-434-57-32
29.11.2016
ЗАКВАСКИ «VIVO» У «ЕКО МАРКЕТ» ОТРИМАЛИ ВІДЗНАКУ «ДОБРИЙ ЗНАК» ВІД СТБ

Незалежна система контролю якості і безпеки продуктів харчування «Добрий знак» від телеканалу СТБ нагородила закваски «VIVO». З листопада цього року у супермаркетах «ЕКОмаркет», де реалізується ця продукція, розміщено спеціальну табличку, яка символізує високу якість продукту, підтверджену експертами.

На базі телеканалу створено спеціальний відділ аудиту зі спеціалістами у різних галузях якості і безпеки продуктів харчування. Харчові технологи та експерти з розробки стандартів якості ретельно перевіряють продукти, відмічені «Добрим знаком». Роботу відділу аудиту курує рада незалежних європейських аудиторів на чолі з Мажецом Мареком Яцеком.

«Якщо ви бачите «Добрий знак» на упаковці продукту, це означає, що він пройшов жорстку лабораторну перевірку за європейськими і українськими стандартами якості та безпеки», – повідомляють представники «Доброго знаку».

Перевірка продуктів відбувається лише у європейських лабораторіях і складається з двох етапів: перевірка виробництва іперевірка самого продукту. Контрольні перевірки проводяться і після отримання Знаку.

«Це перший, але не останній досвід співпраці з проектами якості від телеканалу СТБ. Незабаром у нашій мережі й інші продукти, відзначені експертами, будуть відмічені табличками якості. Слідкуйте зановинами!», – запевнили у прес-службі Торговельної мережі «ЕКО маркет».

Докладніше про «Добрий знак»:  http://znak.stb.ua

Другие новости
X
X