Гаряча лінія (ПН-ПТ 09:00-18:00) 0800 302 055 Viber +38 067-434-57-32
23.12.2016
Переможець акції отримав АВТО від

Свято в "ЕКО" Ого-го! Нарешті, післяоформлення всіх документів, власник АВТО від "ЕКО маркет" забрав усалоні свого нового залізного коня! Андрій Степанович Поліцков із Мирнограда Донецької області – звичайнийшахтар. Пропрацював на шахті 23 роки, нещодавно вийшов на пенсію. Раніше ніколи не брав участі у подібних акціях, іцього разу став учасником за щасливою випадковістю.

«Придбавшипродукти у "ЕКО маркет" в Мирнограді, вже на виході мене окликнув охоронець і нагадав про можливість взяти участь в акції з нагоди Дня народження «ЕКО», заповнивши акційний купон», – говорить Андрій Степанович.

Не дуже вірячи в перемогу, пан Поліцков все ж заповнивкорінець і… забувпро нього. Яким же було його здивування, коли більш ніж через місяць, під час розіграшу йому зателефонували з Києва і повідомили приємну новину!

"У менебуквально відібрало мову, я не міг сказати анічогісінько! Одразу ж подзвонивсвоїм батькам, щоб поділитись з ними приємною новиною. Не вірив до останнього усвою удачу, аж поки не підписав усі документи і не сів за кермо новенького"ЗАЗ Sens".

Андрій Степанович приїхав до Києва разом з дружиною Оленою та старшим сином. Цяпоїздка у Київ була першою для подружжя із Донецької обл.

"Скоріш за все, на цій машині буде їздити мійстарший син", – сказав пан Поліцков.

Усього у АндріяСтепановича троє дітей. Вдома на батьків чекає ще 2 доньки.

"Також умене вже є онучка. Вчора їй якраз виповнилось 2 роки. Дякуємо "ЕКОмаркет" за такий чудовий подарунок!".

Уся родинаПоліцкових і надалі буде купувати продукти лише в "ЕКО маркет",сподіваючись ще раз щось отримати у подарунок.

Другие новости
X
X