Гаряча лінія (ПН-ПТ 09:00-18:00) 0800 302 055 Viber +38 067-434-57-32
02.09.2019
Заступником Генерального директора з комерційних питань ТОВ «ЕКО» став Денис Погорєлов
Новим заступником Генерального директора з комерційних питань ТОВ «ЕКО» (Торговельна мережа «ЕКО маркет») у серпні 2019 року став Денис Погорєлов. До цього, з травня 2014 р., Денис Володимирович обіймав посаду комерційного директора в Торговельній мережі «Варус». Також працював директором по закупкам і комерційним директором у мережах супермаркетів «Новус», «Велика кишеня». Має великий досвід у сфері ритейлу, де працює з 2000 року.

«Основні задачі, які я ставлю перед собою на посаді заступника Генерального директора з комерційних питань мережі «ЕКО маркет» – вихід на стабільне зростання показників по товарообігу і прибутку через пропозицію покупцю цікавого і актуального асортименту за справедливою ціною», – заявляє Д. Погорєлов.

Вже найближчим часом новий Денис Погорєлов планує зайнятись побудовою нової асортиментної і цінової політики, покращенням взаємодії і стосунків з партнерами, оптимізацією процесу товарообігу, корекцією промо-політики мережі, а також навчанням персоналу і посиленням комерційної команди компанії.

«Ми маємо широку географію, це наша велика перевага. Завдяки організації системи комерційних представників в регіонах ми зможемо швидко розширити наш портфель невеликих локальних виробників, які додадуть нашому асортименту повноти і різноманітності», – запевняє новопризначений заступник Генерального директора з комерційних питань мережі «ЕКО маркет».

Довідка:
«ЕКО маркет» – торговельна мережа економних супермаркетів в Україні. У мережі представлено продукти харчування, побутову хімію, товари першої необхідності. Також є власне виробництво – пекарні, кулінарні і м’ясні цехи, у деяких магазинах є власне кондитерське виробництво.

Другие новости
X
X