Гаряча лінія (ПН-ПТ 09:00-18:00) 0800 302 055 Viber +38 067-434-57-32
27.11.2014
«ЕКО маркет» піднявся на 5 позицію в рейтинзі українських продовольчих рітейлерів
У квітні 2014 Мережа економних супермракетов «ЕКО маркет» вийшла на 5 місце в списку ТОП 100 торгових операторів FMCG України за кількістю магазинів.

Про це повідомляється в звіті за підсумками першого кварталу поточного року, опублікованому дослідницьким агентством GT Partners Ukraine. Подібний рейтинг публікується регулярно, на підставі досліджень ринку українського продовольчого рітейлу.
Ігор Гугля, генеральний директор компанії GT Partners Ukraine, так прокоментував результати новітнього рейтингу: «У першому кварталі 2014 на ринку продовольчого рітейлу України почалися проявлятися негативні тенденції, викликані загальним уповільненням динаміки експансії торгових мереж (у порівнянні з даними в минулі роки). Тим не менш, провідні ритейлери продовжують продуктивно працювати в цих непростих умовах, зміцнювати своє становище на ринку і розвивати свою діяльність ».
У свою чергу, продумана стратегія розвитку «ЕКО маркет» дозволила мережі уникнути потрясінь, які торкнулися ринку в цілому - і це справедливо як для 2013, так і для початку поточного року.

«ЕКО маркет» продовжує активно розвиватися, незважаючи на непрості часи на ринку продовольчого рітейлу: у 2013 році відкрилося 14 нових магазинів Мережі, і при цьому наш товарообіг зріс на 15% за підсумками року », - зазначив Олександр Ференец, генеральний директор ТОВ« ЕКО ».

15 квітня 2014
Довідка:
Мережа супермаркетів «ЕКО маркет» - динамічно розвивається торгова мережа України (на даний момент налічує 104 супермаркетів в 35 містах України). У мережі представлені продукти харчування, побутова хімія, товари першої необхідності. Також є своє виробництво - пекарні, кулінарні та м'ясні цехи, в деяких магазинах є власне кондитерське виробництво. Офіційний слоган компанії відображає її місію: «ЕКО маркет - економний супермаркет!».

Другие новости
X
X